10 de novembre del 2014

RENOVACIÓ PARCIAL DEL CONSELL ESCOLAR


 El consell escolar del centre és l’òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern de l’institut. En el consell escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: equip directiu, professorat, pares/mares, alumnat, personal d’administració i serveis, etc.
La funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l'organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, etc. En el cas del centres privats concretats, el consell escolar debat, avalua, analitza i pren decisions sobre els temes proposats pel titular del centre, és a dir , el director/a.
Els membres del consell escolar són elegits per un període de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys.
Ara toca renovar dos membre del sector pares/mares/tutors i concretament en el nostre centre, les dades més importants pel sector pares/mares són:
  • Presentació de candidatures per part del sector famílies: es té fins el dia 14 de novembre per presentar candidatures pel sector pares/mares/tutors. Per fer-ho han de sol·licitar i presentar l’imprès a la secretaria del centre.
  • Jornada de votacions : per l’elecció de dos representants del sector pares/mares/tutors, serà el dia 25 de novembre de 13.00 a 15.00 h. a Miami i el dia 26 de novembre de 13.00 a 15.00 i de 16.30 a 18.30 h. a Mont-roig.

Tots el pares/mares i tutors legals del centre poden exercir el seu vot i elegir el seu representant en qualsevol del dos centres.

Us demanem la màxima participació tant a l’hora de presentar candidatures com a l’hora de l’elecció dels membres que representen al nostre sector, és molt important ser partícips de l’educació i de poder intervenir en la presa de decisions sobre l’educació del nostre fill/a.

.