10 de novembre del 2014

COMENCEM EL CURS 2014-2015



El curs 2014-2015 ha començat amb canvis importants des del punt de vista organitzatiu, ens referim a l’ampliació de l’Institut Antoni Ballester amb les instal·lacions de Miami platja, a partir d’aquest curs l’Institut Antoni Ballester agrupa als alumnes a Mont-roig  a les instal·lacions del Camí de les Arenes i a Miami Platja a l’Avda. de Cadis. Els alumnes total són 400 alumnes repartits a les dues instal·lacions, a Miami s’imparteixen de 1r a 4t ESO i  a Mont-roig de 1r  a 2n BAT. 

L’Ampa com entitat que agrupa a pares i mares de tot l’institut dóna les  gràcies a totes les famílies que han decidit col·laborar fent-se sòcies, i que confien amb nosaltres com entitat que contribueix en la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nostres fills i filles mitjançant el diàleg i la col·laboració entre pare i mares, direcció de l’institut i professorat. 

Aquest curs la junta està formada per 13 membres, té representació de tots els pobles que  agrupa l’Institut, Colldejou, Vilanova d’Escornalbou i Arbocet, Miami Platja , Pratdip i Mont-roig del Camp. 

També busquem reforçar el programa de reutilització que aquest any és el tercer i que s’ha consolidat pels alumnes de 1r i 2n amb el llibres de Ciències de la Naturalesa i Ciències Socials. Cada curs hem anat augmentant els alumnes que s’adhereixen a aquest programa, aquest curs han participat en el Programa de reutilització 60 alumnes 39 de primer i 21 de segon. El programa de reutilització té com objectiu donar els llibres a un preu econòmic amb el compromís de no ratllar-los ni malmetre’ls amb la finalitat que altres alumnes l’any següent els puguin utilitzar, això comporta un estalvi econòmic a les famílies, a part d’un benefici mediambiental i de conscienciació amb la reutilització per part dels alumnes.  

Només desitjar un bon curs a tots, des de l’Ampa seguim treballant per la millora de la qualitat de l’ensenyament de tot l’alumnat de l’institut i per tant demanen la màxima col·laboració de totes les famílies.

.