15 de novembre del 2016

"AMB L'ALCOHOL MENYS ÉS MILLOR". III SETMANA DE SENSIBILITZACIÓ SOBRE ELS RISCOS DEL CONSUM D'ALCOHOL




En el marc del Dia sense Alcohol, la Subdirecció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa per tercer any consecutiu la III Setmana de Sensibilització sobre els Riscos del Consum d’Alcohol, del 14 al 20 de novembre.  Des de l'AMPA trobem força interessant aquesta informació i per això us adjuntem aquest enllaç: http://drogues.gencat.cat/ca/ciutadania/menys_es_millor/

En aquest enllaç podràs trobar d'informacions sobre l'alcohol, el càlcul de consum d'alcohol:  http://drogues.gencat.cat/ca/ciutadania/menys_es_millor/calculadora-de-consum-dalcohol/, mites sobre l'alcohol, etc. 

I també de quina manera podem ajudar els pares i mares amb els fills/es adolescents amb el consum de l'alcohol. Moltes enquestes adreçades als adolescents posen de manifest que les opinions i els punts de vista dels pares continuen tenint una gran importància en aquesta etapa.
  
Conjunt de situacions on els fills i filles beuen i com podem actuar en funció del que es planteja:




Més informació: 
Connecta amb els teus fills: Eina educativa per a pares i mares que intenta resoldre dubtes, pors i inseguretats pròpies de la tasca d’educar els fills, en relació amb el consum d’alcohol.


 Més informació:

8 equilibris. Llibret adreçat a pares i mares consumidors de drogues compost de vuit narracions que expliquen casos reals. Les històries presentades volen crear un espai de reflexió amb l’objectiu de reduir els riscos associats al consum, especialment els que estan vinculats amb l’educació, i incrementar els aspectes de seguretat de l’entorn, en els espais on conviuen infants i adults.

Tot això hi més ho podreu trobar en l'enllaç. Tinguem cura, és molt important per a ells.





.