2 de novembre del 2015

PREVENCIÓ I DETECCIÓ DE TRANSTORNS DE CONDUCTA ALIMENTÀRIA



Hem comentat diverses vegades que en la pàgina del Departament d'Ensenyament, dins del bloc Família Escola "Junts x l'Educació", hi ha diferents articles sobre temes com els trastorns alimentaris, bulling, i sobre altres temes d'ajuda a les famílies amb fills o filles amb problemes. 


Us fem arribar l'enllaç informació sobre la prevenció i detecció del trastorns de conducta alimentària, el qual trobem força interessant. 

En aquesta guia hi trobareu informació recursos sobre la conducta alimentària (TCA), com detectar si el vostre fill o filla els pateix i com podeu fer-hi front.

Els trastorns de la conducta alimentària tenen en comú un comportament inadequat respecte a l'alimentació. Sovint van lligats a una insatisfacció per la pròpia imatge corporal (obsessió per estar prim o prima). Aquests trastorns poden afectar nens, nenes, joves i, cada vegada més, els adults.

És important tenir en compte que aquestes malalties solen iniciar-se amb comportaments que inicialment no fan sospitar un trastorn futur. Per això, convé estar atent als possibles canvis de conducta o hàbits que es puguin observar.

.