5 de maig del 2015

ENHORABONA ALS DOS EQUIPS DE MIAMI-PLATJA QUE HAN ESTAT SELECCIONATS PEL REPTE EMPRÉN DE LA CAIXA

Donem l’enhorabona i ens sentim orgullosos d’aquests 10 nois i noies de l’Institut Antoni Ballester de Miami-Platja que han quedat seleccionats per la segona fase del concurs Repte Emprén de La Caixa.  

Aquest alumnes assistiran junt amb 33 equips més a Madrid del 6 al 9 de maig al Campus Desafío Emprende, i d’aquí sortiran els 5 millors equips que participaran a un viatge formatiu a Silicon Valley i San Francisco.

En aquesta edició hi han participat 1.800 equips i més de 10.000 alumnes, d’aquests dos equips són de Miami.

 Els projectes han estat “Warming Gloves” de Mar Gairal, Pere Hidalgo, Dídac Bautista, Judit Sánchez i Enric Molina i “ “Safe-conect” de Laila Ayadi, Mohamed Laaouaj, Oceana Soszma, Antonio Parra i Dani Romero.

- El projecte “Warming Gloves” presenta uns guants que tenen dues funcions : permeten escalfar les mans mitjançant una resistència interna i permeten millorar la senyalització a l’anar en bicicleta, gràcies una tira de leds situada a l’avantbraç.

-   Per altra banda “Safe conect” proposa uns tirants que tenen uns sensors de pressió a les zones de conflicte al caure (esquena, clavícula, omòplats), que estan connectats a una aplicació mòbil que analitza la força del cop i si és prou fort per causar lesió envia un missatge i fa una trucada als serveis d’emergència.  

I també volem felicitar la iniciativa i la voluntat del professor de tecnologia que ha treballat amb ells i els ha motivat perquè arribin fins aquí!! 

.